Haastattelussa Arja L. / Arjan askartelupaja

1. Kuinka kauan olet harrastanut decoja?
Taisi olla viime keväänä, kun osallistuin ensimmäiseen decoon. Itselläni ei silloin vielä ollut blogia. Decot kiinnostivat kovasti ja yksi syy avata oma blogi oli se, että voisin laittaa itsekin decoja liikkeelle.

2. Mistä kuulit decoista ensimmäisen kerran ja mikä sai sinut innostumaan asiasta?
Sattumalta löysin Hiekkaoliivin ja sieltä löytyi decot ja monta muuta ihanaa juttua, joihin olen jäänyt pahasti koukkuun. Innostus decoihin tuli kuin itsestään, kun tykkään askarrella ja kaikkea uutta on ehdottomasti kokeiltava. Decoissa on ehkä myös jotain yhtäläisyyttä lapsuuden muistokirjoihin.

3. Minkä kokoisista decoista pidät eniten?
Eipä ole koolla väliä, kaikki käy.

4. Mikä on sinusta sopiva määrä osallistujia yhteen decoon?
Omissa decoissani on runsaat kymmenen osallistujaa ja pidän noin kymmentä aika sopivana. Koska kierto helposti venähtää pitkäksi, niin pääsevät loppupään koristelijatkin tekemään osuutensa ja saa omistaja sen sitten aikanaan ihailtavakseen.

5. Onko aiheita, joista erityisesti pidät decoissa?
Kyllä ylitse muiden ovat vintage, lapset ja perhoset. Tuo vintage tietysti pitää sisällään laajan aihepiirin. Kollaaseja decosivuistani tuppaa väkisin tulemaan.

6. Minkä aiheen decoon haluaisit osallistua juuri nyt?
Vaikkapa lapsi ja lemmikki (siis yhdessä).

7. Pidätkö enemmän decoista, joissa on tietty teema vai decoista, joissa ei ole teemaa?
Ehdottomasti pitää olla jokin teema! Näin decon sivuista muodostuu kiva kokonaisuus.

8. Millaisia materiaaleja tykkäät käyttää decoihin?
Kaikkea mahdollista, erilaisia papereita, leikekuvia, kiiltokuvia, leimattuja kuvia, tekstejä ja kuvia vanhoista lehdistä tai kirjoista ym. ym.