Luethan huolella alusta loppuun, jos aiot osallistua.

DECON AIHE
Tällä decolla ei ole tiettyä teemaa. Sen sijaan oman sivun teema riippuu siitä, mitä edellinen osallistuja on tehnyt. Jokainen osallistuja valitsee edelliseltä sivulta jonkin asian, jonka liittää myös omaan sivuunsa ja muu on täysin mielikuvituksen varassa. Decon takakanteen jokainen kirjoittaa, minkä aiheen valitsi edelliseltä sivulta.

Esimerkki: Edellisellä sivulla on kollaasi, jossa on kukkia, perhosia ja nainen. Voit valita noista kolmesta jonkun elementin omalle sivullesi. Jos valitset perhosen, omalla sivullasi täytyy olla perhonen, mutta lopusta koristelusta voit päättää itse. Päädyt perhosen lisäksi koristelemaan sivun kissalla ja pääsiäismunilla. Seuraava osallistuja valitsee omalle sivulleen sinun sivusi mukaan perhosen, kissan tai pääsiäismunan. Ja niin edelleen. Ensimmäinen osallistuja tekee oman sivunsa decon kannen mukaan.

DECON KOKO JA OSALLISTUJAMÄÄRÄ
Deco tulee olemaan postikorttikokoa eli A6.
Decoon mahtuu 6 osallistujaa.
Jokaiselle osallistujalle on varattu yksi sivu.

ASKARTELUAIKAA 10 PÄIVÄÄ
Kun saat decon, ilmoita saapumispäivä minulle heti sähköpostilla, lähetän sinulle paluupostissa seuraavan osallistujan osoitteen. Voit pitää decoa itselläsi korkeintaan kymmenen päivää. Mikäli jotain ylitsepääsemätöntä ilmenee, ilmoita siitä minulle heti sähköpostilla, niin sovitaan tilannekohtainen ratkaisu yhdessä. Tähän blogimerkintään kirjoitan jokaisen osallistujan kohdalle, milloin deco on hänelle saapunut.

ILMOITTAUTUMINEN
Kommenttilaatikkoon ilmoittauduttuasi lähetä postiosoitteesi minulle sähköpostilla: [email protected]. Otsikoksi 'Kiertävän aiheen deco'. Jokainen ilmoittautuja lähettää postiosoitteensa, vaikka olisi aiemminkin lähettänyt sen minulle.

Huom! Olet mukana vasta, kun olet lähettänyt sähköpostilla osoitteesi.

OSALLISTUJAT
1. Jansky / saapunut 15.1.08
2. Heli R / saapunut 21.1.08
3. Anneli / saapunut 25.1.08
4. Esteri / saapunut 29.1.08
5. Vanilla / saapunut 31.1.08
6. Täti Punainen / saapunut 5.2.08

7.2.07 / Deco on saapunut kotiin!

LINKIT DECO-SIVUIHIN
Mikäli osallistuja voi julkaista kuvan sivustaan esimerkiksi blogissaan, olisi mukavaa, jos tämän blogikirjoituksen kommenttilaatikkoon ilmoitettaisiin suora linkki paikkaan, jossa julkaisee oman sivunsa. Mielenkiintoista seurata, millaisia teemoja decoon tulee!

VALMIS DECO ARVOTAAN YLLÄTYKSEN KERA
Valmis deco arvotaan pienen tarvikeyllätyksen kera kaikkien niiden osallistujien kesken, jotka lähettävät decon eteenpäin määräajassa eli kymmenen päivän sisällä decon vastaanottamisesta. Olet mukana arvonnassa, kun olet ilmoittanut minulle decon saavuttua decon saapumispäivän ja decon postitettuasi decon postituspäivän. Ilmoitukset siis sähköpostilla osoitteeseen: hiekkaoliivi(at)gmail.com. Arvonta suoritetaan, kun deco on saapunut täytenä minulle.