Haastattelussa by itu / by itu

1. Kuinka kauan olet harrastanut decoja?
17.08.2007 klo 15:23 ilmottauduin ensimmäiseen decooni, se oli Kassi-Alman Häädeco. Siitä se sitten lähti, eli reilu 5 kuukautta on tullut decoiltua.

2. Mistä kuulit decoista ensimmäisen kerran ja mikä sai sinut innostumaan asiasta?
Kun perustin kolmannen blogini (tän by itu blogin) niin sitä kautta surffailin muissa blogeissa ja törmäsin DECO ja ATC käsitteisiin. Vaikka kaikkee muuta käsillä olenkin näperrellyt niin en varsinaisesti koskaan ole askarrellut, eli pitihän tätä kokeilla, ja koukkun jäin.  

3. Minkä kokoisista decoista pidät eniten?
Riippuu vähän aiheesta ja tuleeko deco esim. lapselle, vai pitäisikö sivulle saada mahtumaan vaikka resepti. Mut tuo postikortti koko n. 10x15  - 15x15 cm on ihan kivoja, jos lähinnä "koristelusta" on kyse.

4. Mikä on sinusta sopiva määrä osallistujia yhteen decoon?
Tämäkin on aiheesta vähän kiinni, mut sellanen kymmenen molemmin puolin, niin deco tulee myös kivalla aikataululla sitten takaisin. Mut jos on valmis "vihkonen"  jossa enemmänkin sivuja, niin onhan sellainen kiva saada täyteen.

5. Onko aiheita, joista erityisesti pidät decoissa?
Sellaisista joihin voi liittää runon/aforismin/sananlaskun tai jotain muuta nasevaa kommenttia. Sitten sellaiset joissa on jokin tarkoitus (deco kaverille tai jotain tällaista).

6. Minkä aiheen decoon haluaisit osallistua juuri nyt?
Aika monenlaiseen olen jo ilmottautunut ja tehnytkin... Oikeastaan mä haluun seuraavaksi tehdä itse itselleni omista runoistani "decon"... mut sekään ei ollu vastaus kysymykseen. Joku sellainen aihe johon en vielä ole osallistunut, sellainen jossa olisi haastetta. Muutamaan sellaiseen olenkin jo osallistunut (esim. atc-kokoinen deco).

7. Pidätkö enemmän decoista, joissa on tietty teema vai decoista, joissa ei ole teemaa?
Teemallisista, mul on runsaudenpula aiheista ja sitten tulee ongema minkä valitsisi... Silloin voi valmiiksi miettiä mitä tekee, ja kun deco tupsahtaa postista, niin sitten vaan toteuttaa.

8. Millaisia materiaaleja tykkäät käyttää decoihin?
Kiiltokuvia, tarroja (kuvat, kirjaimet, nauht yms.), taustapapereita, lehtileikkeitä, kortteja, nauhaa, erillaisia pikku "tilpehöörejä"... lautasliinoja... syksyn lehtiä.... kaikkea en vielä ole käyttänyt, mut ei nyt tule mieleen mitä en.. no paljetit ja helmet säästän esiintymisasujen koristeluun.