Haastattelussa Kati / Knitting is fun!

1. Kuinka kauan olet harrastanut decoja?
Kesästä 2007.

2. Mistä kuulit decoista ensimmäisen kerran ja mikä sai sinut innostumaan asiasta?
Alunperin blogini oli tarkoitettu neuleblogiksi (siitä blogini nimi), mutta tutustuessani käsityöihmisten blogeihin innostuin myös decoista. Aluksi osallistuin toisten decoihin ja sitten aloin tekemään ihan omia decoja.

3. Minkä kokoisista decoista pidät eniten?
Postikorttikoko on aika kätevä tai siitä pikkuisen isompi. Mutta pidän kyllä kaikenkokoisista. Ihan pikkuruiset ja suuren suuret ovat haasteellisia.

4. Mikä on sinusta sopiva määrä osallistujia yhteen decoon?
Riippuu ihan aiheesta ja siitä, kuinka pian sen haluaa takaisin itselleen. Minulla on ollut decoissa vähimmillään 6 osallistujaa ja enimmillään 18 osallistujaa. Tällä hetkellä etsin Ystäväkirja-decooni osallistujia ja siihen mahtuu yli 50 osallistujaa.. mutta tuskinpa koskaan saan siihen niin montaa kasaan. :)

5. Onko aiheita, joista erityisesti pidät decoissa?
Pidän kovasti runoista, aforismeista ja huumorista. Olen osallistunut monenlaisiin decoihin, ei oikeastaan ole varsinaista lemppariaihetta.

6. Minkä aiheen decoon haluaisit osallistua juuri nyt?
Olen tällä hetkellä osallistunut tosi moneen hauskaan decoon. On varmaan parasta, että en ihan heti osallistu mihinkään decoon, kamala tilanne jos kymmenen decoa kolahtaa yhtä aikaa postiluukusta ja viikko aikaa tehdä. But, will see.. :)

7. Pidätkö enemmän decoista, joissa on tietty teema vai decoista, joissa ei ole teemaa?
Ehdottomasti teemallisista pidän enemmän. En ole tainnut osallistua yhteenkään decoon, jossa ei olisi teemaa. Osallistumiseni riippuu aina decon teemasta, mielenkiintoinen tai hauska teema saa minut osallistumaan.

8. Millaisia materiaaleja tykkäät käyttää decoihin?
Erilaisia papruja, kiiltokuvia, tarroja ja vapaata kättä kynällä. Lehtiä, postikortteja ja mitä milloinkin. :)